تأثیر تغذیه در افزایش فشار خون:
با افزایش وزن و چاقی خطر افزایش فشار خون در افراد بیشتر میشود که مصرف بیرویه نمک در غذا میتواند این امر را تشدید کند.
افرادی که دچار فشارخون بالا هستند، دریافت نمک را محدود کنند و اگر فشارخون آنها بالاتر از ۱۶ است به هیچ وجه به غذا نمک نزنند چون در حالت طبیعی در انواع مواد غذایی نمک وجود دارد که نیاز بدن را تامین میکند.
سبزی، کرفس، کنگر، ریواس، چغندر (لبو)،شلغم، هویج، اسفناج مواردی هستند که مصرف آن را برای آنهایی که فشار خون بالا دارند مضراند:
اضافه وزن و چاقی نیز عاملی در افزایش فشارخون است که با فعالیت بدنی روزانه به ویژه پیادهروی در روز به کاهش وزن کمک شایانی میکند.
مصرف غذاهای فست فود به دلیل چاشنی و نمک فراوان نامناسب است:
رعایت در مصرف برنج و نشاسته هم میتواند در کاهش فشار خون موثر باشد.
نظرات شما عزیزان: